U wilde altijd al graag in De Schuilplaats wonen maar zelf uw woning laten bouwen? Dat is mogelijk!

Bouwkavels Laan van Steendam

Noordzijde Kwatta, tussen de 4de en 5de Rijweg achter het Jibodhproject

Prijs:

Vanaf € 24.500

Bestemming:

Bewoning

Financiering:

Interne financiering mogelijk

Perceelopp:

Van 350 m² tm +/- 600 m²

Bodem:

Klei

Bedrijfsvoering:

Niet toegestaan

Status:

Te koop

Titel:

Eigendomsperceel

De bouwkavels

De bouwkavels zijn gevestigd aan de Laan van Steendam in het district Wanica, dit is aan de noordzijde van Kwatta, tussen de 4de en 5de Rijweg achter het Jibodhprojekt. Het betreft een uitbreiding van de bestaande Woonwijk De Schuilplaats. Er zijn reeds meer dan 100 woningen gebouwd. Wanica ligt direct ten zuidwesten van Paramaribo en grenst verder aan de districten Saramacca in het westen, Para in het zuiden en Commewijne in het oosten. Het is een district met veel groei en potentie en ligt niet ver van Paramaribo.

Faciliteiten

De Woonwijk de Schuilplaats is omringd door kanalen met water. Er is gescheiden riolering, betegelde wegen en de Woonwijk wordt beveiligd door een permanente bemande entreebeveiliging met slagboom, videobewaking en omheining. De blote bouwkavels worden later voorzien van water en stroom en betegelde wegen. Het perceel is uitsluitend bedoeld voor bewoning. Bedrijfsvoering in welke vorm dan ook, is niet toegestaan.

Om te zorgen voor een schone en leefbare woonomgeving wordt de Woonwijk door De Schuilplaats beheerd en onderhouden. Alle bermen, straten en waterpartijen worden netjes onderhouden door het onderhoudsteam van De Schuilplaats.

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen?

Vul dan HIER het contactformulier in. Wij zullen dan contact met u opnemen