Sociale voorzieningen

Wandelpark
Het wandelpark is een bestaand bosgebied van ca. 3ha. Om het bos als ontspanningsplek te kunnen gebruiken, heeft De Schuilplaats een aantal wandelpaden aangebracht en enkele rustbanken en picknickplaatsen geplaatst. Verder is er een kreek gegraven die is aangesloten op de kanalen en meren van de woonwijk. De bewoners kunnen eventueel met een kajak of een bootje door deze kanalen varen. In het park kunt u genieten van de koelte van het bos en van de prachtige natuur.

Kinderspeelplaats
De kinderspeelplaats is volledig ingericht met speeltoestellen en bankjes zodat de kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl de ouders rustig kunnen toekijken. De speelplaats wordt wekelijks onderhouden door het onderhoudsteam van De Schuilplaats.

Steiger
Langs het meer is er een steiger gebouwd. Er staan enkele zitbanken waardoor het een ideale plek is om te genieten van het water. Daarnaast kunt u vanaf de steiger ook uw hengel uitgooien voor de volop aanwezige vis.

ATM machine
Bij de bewaakte entree staat een ATM machine van de Surinaamse Postspaarbank (SPSB). Deze ATM is gebouwd in de stijl van de Schuilplaats. Hierdoor kunnen bewoners veilig en dichtbij geld pinnen.