Sociale voorzieningen

Stichting De Schuilplaats wil een actieve bijdrage leveren in het terugdringen van de woningnood in Suriname door het verkopen van kwaliteitskavels voor een betaalbare prijs in een goede en uitgebalanceerde omgeving.

Sociale voorzieningen

Strook met geboomte/bos

Achter en aan de zijkant voor de woonwijk is een permanente strook met geboomte/bos. Deze strook fungeert als recreatiegebied en levert een bijdrage aan de biodiversiteit. Daarnaast heeft het bos de functie om de Woonwijk te scheiden met de andere wijk. Hierdoor blijft de Woonwijk bij de Schuilplaats ruimte en rust uitstralen. 

Kunstgras voetbal- sportveld

Het is fijn om met enkele buurtbewoners of voor/met uw kinderen de mogelijkheid te hebben om te voetballen. Hiervoor is een voetbal- sportveld aangelegd van kunstgras. Omdat een voetbal- sportveld intensief gebruikt wordt kan echt gras erg snel slijten, waardoor kale plekken ontstaan. Kunstgras blijft juist altijd mooi en is het heel sterk. Hierdoor kan het goed tegen intensief gebruik.

BBQ-hotspots.

Er zijn enkele BBQ-hotspots aangebracht waar het heerlijk is om met uw gezin of een klein groepje te barbecueën. Het is aan de rand van het nabijgelegen bos, naast het water. Heerlijk vertoeven bij een zonnige dag. U neemt uw eigen BBQ mee en kunt genieten van een heerlijke tijd. 

Kinderspeelplaats

De kinderspeelplaats is volledig ingericht met speeltoestellen en bankjes zodat de kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl de ouders rustig kunnen toekijken. De speelplaats wordt onderhouden door het onderhoudsteam van De Schuilplaats