Sociale voorzieningen

Stichting De Schuilplaats wil een actieve bijdrage leveren in het terugdringen van de woningnood in Suriname door het bouwen van kwaliteitswoningen voor een betaalbare prijs in een goede en uitgebalanceerde omgeving. 

Sociale voorzieningen

Wandelpark
Het wandelpark is een bestaand bosgebied van ca. 3ha. Om het bos als ontspanningsplek te kunnen gebruiken, heeft De Schuilplaats een aantal wandelpaden aangebracht en enkele rustbanken en picknickplaatsen geplaatst. Verder is er een kreek gegraven die is aangesloten op de kanalen en meren van de woonwijk. In het park kunt u genieten van de koelte van het bos en van de prachtige natuur.

Steiger
Langs het meer is er een steiger gebouwd. Er staan enkele zitbanken waardoor het een ideale plek is om te genieten van het water. Daarnaast kunt u vanaf de steiger ook uw hengel uitgooien voor de volop aanwezige vis.

Kinderspeelplaats
De kinderspeelplaats is volledig ingericht met speeltoestellen en bankjes zodat de kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl de ouders rustig kunnen toekijken. De speelplaats wordt wekelijks onderhouden door het onderhoudsteam van De Schuilplaats.