Type G zijn woning: Wilt u zelf meebeslissen over het ontwerp van uw woning? Wordt zelf uw architect!

Aan de hand van al uw woonwensen wordt samen met u een programma van eisen opgesteld, waarin wij u deskundig kunnen adviseren.

Type G zijn woningen vanaf 150.000 euro.

Woningtype G is geen vastgesteld ontwerp maar speciaal bedoeld voor klanten die zelf mee willen denken in het ontwerp. Hoe dat gaat? Van te voren geeft u aan wat uw budget voor de te bouwen woning is. U maakt een afspraak met De Schuilplaats en geeft in een gesprek aan wat uw woonwensen zijn. Bijvoorbeeld hoeveel slaapkamers u graag wilt, of u een woning met of zonder een bovenverdieping wenst, hoe groot uw kavel moet zijn etc. Ook geeft u bijvoorbeeld aan of u een tweede badkamer wilt die grenst aan de masterbedroom, hoe groot het terras moet worden, of u een inpandige garage wenst en zelfs op welke plek u het liefst uw kavel ziet.

Aan de hand van al uw woonwensen wordt samen met u een programma van eisen opgesteld, waarin wij u deskundig kunnen adviseren.

Daarna gaan wij aan de slag en wordt de woning volgens uw wensen ontworpen in dezelfde bouwstijl als de rest van de woonwijk zodat het goed binnen het geheel zal passen. Als het ontwerp klaar is, wordt er een vervolgafspraak gemaakt zodat u het ontwerp kunt beoordelen. Wanneer u het eens bent met het ontwerp, wordt een bouwkundige begroting opgesteld zodat u weet wat de woning zal gaan kosten. Hierna beslist u of u de woning wilt laten bouwen bij De Schuilplaats.

Interesse? Wij heten u graag van harte welkom voor een gesprek. Bel voor een afspraak: (0) 328 656.